Prajituri pentru zile fericite!

Suna la 0772 068 255 pentru a afla mai multe informatii!

Termeni si conditii

Site-ul www.cameradezi.ro, numit in continuare CAMERADEZI.RO, este proprietatea SC STUDIOUL DE IDEI SRL, fima inregistrata in Rudeni, Str. Panduri, nr. 43, judet Ilfov si cu punct de lucru in str. Libelulei, nr 19, Bucuresti,  cu datele de identificare CUI: CUI 34017350, J23/233/2015, numita in continuare STUDIOUL DE IDEI SRL
Produsele comercializate pe acest site nu sunt destinate revanzarii.
Folosirea acestui site implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos. Recomandam citirea cu atentie a acestora. SC STUDIOUL DE IDEI SRL isi asuma dreptul de a modifica aceste prevederi fara o alta notificare. Cea mai recenta versiune poate fi accesata in aceasta pagina.
STUDIOUL DE IDEI garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal (efectuarea de comenzi online, informare), pe site-ul CAMERADEZI.RO si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei STUDIOUL DE IDEI fara acordul prealabil scris al acesteia.
Dreptul de a crea o legatura web – link – catre CAMERADEZI.RO este limitat, neexclusiv si revocabil, si este acordat atat timp cat nu aduce neajunsuri de orice fel pentru STUDIOUL DE IDEI sau oricaruia dintre partenerii nostri, numai dupa obtinerea in scris sau prin email a acordului nostru.
1. Dreptul de autor al STUDIOUL DE IDEI asupra informatiilor publicate pe site
Intregul continut al site-ului CAMERADEZI.RO – imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, email-uri, scripturi, programe si alte date – este proprietatea STUDIOUL DE IDEI si a furnizorilor sai si este aparat de Legea pentru protectia drepturilor de autor (legea nr. 8/1996) si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul STUDIOUL DE IDEI a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legislatiei in vigoare. Se permite folosirea site-ului CAMERADEZI.RO numai in limitele metionate in prezentul document. Pentru raportarea incalcarii legii drepturilor de autor, va rugam sa ne contactati pe e-mail office@cameradezi.ro sau sa sunati la numarul de telefon 0772 068 255
2. Produsele si serviciile oferite pe site-ul CAMERADEZI.RO. Politica de preturi
STUDIOUL DE IDEI isi rezerva dreptul de a-si selecta clientii.Produsele comercializate prin intermediul CAMERADEZI.RO sunt produse de catre STUDIOUL DE IDEI in localitatea Bucuresti, str. Libelulei, nr 19. Celelalte produse sunt achizitionate de la terti si supuse revanzarii. Produsele si serviciile sunt oferite in conditiile respectarii prevederilor prezentului document si in limita stocului disponibil. Din acest motiv STUDIOUL DE IDEI isi asuma dreptul de a nu onora o anumita comanda in cazul in care respectivul produs nu se mai regaseste in oferta curenta.
Preturile sunt actualizate zilnic. Preturile prezentate nu includ costurile de livrare, in afara cazului in care se specifica in mod expres pe site. Pretul de achizitie tiparit pe factura va fi acelasi cu cel stabilit de consultantul de vanzari STUDIOUL DE IDEI in momentul confirmarii comenzii drept comanda ferma.
Imaginile publicate pe site sunt cu titlu de exemplu, iar produsele livrate pot diferi de imaginile prezentate in orice mod (culoare, aspect etc.).
 .
3. Modalitati de plata disponibile
Plata produselor comandate de pe site-ul CAMERADEZI.RO se poate efectua in urmatoarele moduri:
– ramburs, in momentul in care coletul ajunge la destinatie. Nu se va achita nicio taxa suplimentara comparativ cu aceea confirmata telefonic sau prin intermediul e-mail-ului. Plata se va face cash, direct persoanei care va livra coletul;
– cash in momentul in care ridicati produsele din str. Libelulei, nr 19, Bucuresti.
– in avans, prin ordin de plata in contul SC STUDIOUL DE IDEI SRL, IBAN RO92INGB0000999904802598, deschis la ING Bank.  Produsele vor fi pregatite si livrate dupa confirmarea platii.
4. Livrarea produselor
Livrarea produselor se va face in Bucuresti si in imprejurimi, saptamanal, in fiecare zi de miercuri si sambata. Transportul este asigurat de catre STUDIOUL DE IDEI. Pentru comenzile de minim 300 lei transportul este gratuit in Bucuresti. Pentru comenzi mai mici de 300 lei, costul transportului va fi anuntat ulterior comenzii in functie de adresa de livrare.  In alte localitati in afara de Bucuresti livram prin curier rapid. Costul transportului este de 20 lei indiferent de greutatea sau de valoarea coletului (Diferenta de cost de transport este suportata de catre STUDIOUL DE IDEI).  Nu livram prin curier rapid prajituri ce nu se preteaza unui astfel de tip de transport (torturi, prajituri cu crema sau frisca etc.).
In cazul in care clientul nu este gasit la adresa mentionata, in intervalul orar stabilit de comun acord, curierul nostru va reveni, dupa ce va fi reluat legatura cu clientul. In cazul in care livrarea nu se poate face nici a doua oara, comanda va fi anulata automat, iar coletul va fi returnat la sediu. In cazul in care clientul doreste sa reia aceeasi comanda, va fi nevoit sa suporte costul integral al livrarii, indiferent de valoarea produselor cumparate.
Pentru a preintampina astfel de situatii, te rugam sa mentionezi in campul „OBSERVATII” din formularul de comanda, intervalul orar preferat pentru primirea livrarii, iar curierii nostri vor incerca sa tina cont de aceasta preferinta.
Receptia produselor reprezinta acceptul clientului ca produsele au ajuns in stare buna si corespund cantitativ si calitativ cu ceea ce s-a comandat si aceasta este facuta in momentul semnarii documentelor fiscale legale ce insotesc coletul. Factura constituie contract de vanzare/cumparare conform legislatiei romanesti in vigoare.
STUDIOUL DE IDEI isi rezerva dreptul sa intarzie sau sa anuleze livrari ale produselor comandate daca acestea nu pot fi onorate din motive independente de STUDIOUL DE IDEI care includ: incendii, explozii, inundatii, epidemii, greve, actiuni guvernamentale, razboaie, acte de terorism, proteste, rascoale, tulburari civile sau alte impedimente de forta majora conform uzantelor legii romanesti.
5. Promotii si concursuri
STUDIOUL DE IDEI stabileste regulamentele promotiilor si ale concursurilor pe care le organizeaza. Aceste regulamente sunt aduse la cunostinta eventualilor participanti numai prin intermediul site-ului propriu. De aceste promotii beneficiaza doar comenzile care respecta intocmai regulile afisate pe site. De asemenea promotiile se aplica doar comenzilor care sunt inregistrate de catre companie in perioada de timp specificata in regulament si in care promotia este valida si numai in limita stocului disponibil. Nu garantam disponibilitatea pe stoc a produselor pentru promotie si o putem intrerupe sau anula in orice moment fara nici o notificare prealabila.
6. Calitatea serviciilor de hosting, link-urile catre alte site-uri, erori de functionare
Site-ul CAMERADEZI.RO este gazduit de serverele unei terte firme. STUDIOUL DE IDEI nu va putea fi facuta responsabila pentru eventualele erori aparute pe site indiferent de motivele aparitiei lor, acestea incluzand modificari ale site-ului, setari sau actualizari ale scripturilor programate. STUDIOUL DE IDEI nu va putea fi facuta raspunzatoare pentru erorile aparute din cauza folosirii anumitor browsere pentru vizitarea site-ului CAMERADEZI.RO.
7. Abonarea si dezabonarea la newsletter
Abonare si dezabonarea la newsletterul site-ului CAMERADEZI.RO este gratuita si implica acceptarea urmatorilor termeni de utilizare. Mesajele trimise nu sunt nesolicitate si oricand va puteti dezabona urmand instructiunile din subsolul fiecarui email. Mesajele trimise respecta legea Comertului Electronic in ceea ce priveste comunicarea comerciala asa cum este ea stipulata de legislatia autohtona si internationala.
Utilizarea newsletterului se face in aceleasi conditii de limitare a raspunderii din punctul de vedere al continutului precum se autorizeaza si folosirea site-ului, in conditiile prevazute de prezentul document, iar politica de confidentialitate este descrisa pe larg in sectiunea urmatoare. STUDIOUL DE IDEI detine toate drepturile asupra continutului newsletterului trimis catre abonati in aceleasi conditii ca si pentru informatiile publicate pe site, in concordanta cu prevederile acestui document.
Abonatii newsletter-ului CAMERADEZI.RO pot retrimite aceste comunicari comerciale si altor persoane, pe raspunderea lor, si in conditiile in care nu au modificat nici structura, nici continutul mesajelor respective. Persoanele care au primit de la abonatii newsletter-ului CAMERADEZI.RO mesajele comerciale, se considera ca au fost informate in prealabil de catre abonati despre prevederile prezentului articol. In acest context, STUDIOUL DE IDEI nu poate fi facut raspunzatoare sub nici o forma de actiunile abonatilor sai.
12. Dispozitii finale
Orice alta problema cauzata de produsele si serviciile prezentate pe CAMERADEZI.RO si care nu este deja tratata de nici un articol din prezentul document, se va solutiona pe cale amiabila, in termen de 30 de zile lucratoare de la data sesizarii in scris a problemelor, de catre utilizator.  In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane sau unui organism de rezolvare a disputelor alternativ, agreat de ambele parti. Fiind de acord cu acesti Termeni si Conditii de Utilizare a site-ului CAMERADEZI.RO , clientul isi asuma in totalitate consecintele ce decurg din folosirea in aceste conditii a site-ului.
13. Date de identificare firma
SC Studioul De Idei SRL
Str Panduri nr 43,
Rudeni, Jud Ilfov
CUI 34017350
J23/233/2015
RO92INGB0000999904802598
Capital social: 200 lei