Prajituri pentru zile fericite!

Suna la 0772 068 255 pentru a afla mai multe informatii!

La noi

CameraDeZi inseamna Rucxandra si Valentina, doua colege ce si-au mutat scaunul de la birou in bucatarie. In laboratorul nostru e ca acasa.  In bucatarie miroase ca la bunica, a cozonaci pufosi, a coaja de lamaie proaspat data pe razatoare. In camera de zi servim impreuna cu voi un fursec, savuram un ceai sau o cafea si spunem povesti cu sfarsit fericit.  Secretul prajiturilor noastre? Impletim retete autentice cu ingredinete naturale si ecologice alese cu grija, presaram apoi un dram de bucurie si praf de voie-buna.

Iar daca vreti ca prajiturile noastre sa te insoteasca in evenimentele frumoase din viata ta la birou sau in restaurant, te asteptam cu drag sa ne cunoastem si sa alegem impreuna prajituri si decoruri potrivite.

Si da, ne place ca locul in care pregatim prajituri artizanale sa fie ca acasa, dar nu am neglijat nici normele legale de functionare. De aceea bucataria noastra a fost autorizata de catre DSV (Directia sanitar veterinara Bucuresti) si DSP (Directia de sanatate publica Bucresti).

certificat