Prajituri pentru zile fericite!

Suna la 0772 068 255 pentru a afla mai multe informatii!

Intrebari frecvente

 

Primim zilnic intrebari legate de produsele noastre si modalitatea de livrare.

Am decis sa centralizam intr-un articol pe blog intrebarile dumneavoastre pentru a putea fi mai usor de comandat si noua mai usor de explicat modul in care lucram.

Din ce ingrediente sunt pregatite prajiturile?

Produsele noastre sunt pregatite din ingrediente 100% naturale, adica folosim oua si nu praf de oua, folosim unt de 82% grasime si nu margarina (prajiturile de post sunt realizate cu unt de cacao sau ulei de cocos), folosim zahar vanilat Bourbon si nu zahar vanilinat (produs sintetic), folosim rom autentic si nu esenta de rom (produs chimic), pregatim creme si nu le folosim pe cele la plic.

De ce sunt mai scumpe produsele de la Cameradezi fata de cele dintr-o confetarie obisnuita.

Produsele noastre sunt pregatite la comanda din ingrediente prezentate mai sus. Prajiturile noastre sunt create si adaptate special dorintelor dumneavoastra (fara stafide, fara coaja de lamaie, combinatii de blaturi si torturi dupa preferinta etc. . In plus, pregatim cantitati mici de prajituri dintr-o varietate mare de sortimente. Prajiturile noastre sunt pregatite cu cel mult 48 h inainte de livrare.

De ce sunt mai scumpe produsele de la Cameradezi fata de cele pregatite de “doamna de pe Facebook”

Prajiturile noastre sunt pregatite intr-un spatiu autorizat conform normelor in vigoare, respectam conditiile de igiena impuse de lege, avem contracte platite in calitate de persoana juridica pentru deseuri menajere, internet si telefonie, deratizare si desinsectie, contabilitate. Platim taxe si impozite pe venit si salarii. Platim chirie pe acest spatiu autorizat ( nu se poate obtine autorizatie de functionare pentru o bucatrie de acasa! ).

Cum comand?

 

Se poate comanda online pe www.cameradezi.ro, pe email office@cameradezi.ro, prin mesageria de pe facebook www.facebook.com/cameradezi. Ne putem auzi cu drag la telefon pentru a personaliza comanda!

Cum platesc?

Poti opta pentru pentru una din cele doua modalitati de plata:

– ramburs (atunci cand iti livram prajiturile)

– cash sau cu cardul cand ridici prajiturile de la noi (strada Libelulei, nr 19, Bucuresti)

– prin OP (dupa confirmarea comenzii vei primi de la noi o factura proforma cu datele bancare necesare e efectuarii platii).

Cand se poate comanda?

Comenzile se primesc cu minim 2 zile inainte de livrare/ridicare.  Avem nevoie de acest termen pentru a putea programa comenzile si a face aprovizionarea cu materii prime (folosim doar produse proaspete, nu facem stocuri mari).  Pentru unele prajituri avem nevoie de tinem aluatul peste noapte la rece, altele au nevoie de 24 de ore de la coacere pana la taiere (prajiturile cu foi si creme). Oricat ne-am dori uneori nu este timp fizic necesar sa pregatim la cerere o anumita prajitura.

Comenzile primite in zilele de vineri, sambata si duminica se centralizeaza si se pot livra incepand cu ziua de marti.

De unde se pot ridica prajiturile si cand?

Laborator propriu Bucuresti

Nu avem cofetarie/spatiu de vanzare propriu. Prajiturile se pot ridica pe baza de programare de marti pana vineri de la sediul atelierului nostru din str. Libelulei, nr 19, Bucuresti in intervalul 9.30-17.00

Partener “Casa cu gemene” Bucuresti

Prajiturile se pot comanda si ridica din bacania “Casa cu gemene” din strada Ficusului, nr. 5 Bucuresti (joi-vineri intre 12.00-20.00 si sambata intre 10.00-14.00)

Livrati prajiturile la adresa solicitata?

Livrarile se fac personal in Bucuresti in fiecare zi de marti pana vineri pentru comenzi de minim 400 lei si sunt gratuite.

– Comenzile mai mici de 400 lei se pot livra prin parterul nostru “Legumedetara” in Bucuresti in fiecare zi de miercuri si sambata contra unui cost de livrare 20 lei.

– Comenzile ce se preteaza livarii prin curier pot fi livrate in Bucuresti si in tara prin curier rapid de marti pana sambata.

Livrati prajituri pentru evenimente (zile de nastere, evenimente corporate, nunti)?

Da! Pregatim cu drag si livram prajituri in Bucuresti si imprejurimi pentru evenimente private sau de companie. Pentru livrarile realizate in weekend vom stabili un cost de livrare in functie de zona de livrare, de valoare comenzii si de intervalul de livrare dorit.

No comments yet.

Lasă un răspuns